Régi pénz készpénzes felvásárlása

Numizmatikai szakterületünkből kifolyólag MAGASABB ÁRON tudjuk vásárolni a numizmatikai értékkel rendelkező magyar Ferenc József aranyérméket, mint általában az aranyérméket vásároló cégek. Többek között a dukát, 4 forint, 8 forint, 10 korona, 20 korona, 100 korona arany pénzérméket.

Készpénzért vásárolunk régi pénzérméket, ezüstpénzeket és arany pénzeket az ókortól napjainkig, valamint magyar vonatkozású papírpénzeket és bankjegyeket.

Eladásra szánt numizmatikai értékkel rendelkező pénzérméiről és bankjegyeiről fénykép alapján is végzünk értékbecslést és teszünk vételi ajánlatot.
Székhelyünk Budapesten található, de országosan jelen vagyunk a nagyobb létszámú numizmatikai börzéken, így országszerte vásárolunk készpénzért.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken.
 

 

 

A felvásárlás menetéről bővebben:

Képzett becsüsünk egy rövid roncsolás mentes vizsgálattal megállapítja az eladni kívánt numizmatikai érmék és bankjegyek eredetiségét, majd vételi ajánlatot tesz.

Numizmatikai eszközök

A vizsgálathoz használt eszközök:

  • Nagyító
  • Mérleg
  • Subler, tolómérő

Léteznek olyan után gyártott, úgynevezett utánveret darabok az ezüst és arany érmék körében, amelyek katalógus és technikai adataiban megegyeznek teljes mértékben az eredeti darabbal, de ismerjük a gyártót és esetlegesen a verés idejét is. Erre nagyon jó példa az 1908-as évszámú Ferenc József arany 100 koronás érme.

 

 

 

Eredeti 100 Korona aranypénz

100 Korona aranypénz utánverete