Bemutatkozás

Halbauer Ivett vagyok. Édesapám érme és bankjegy gyűjtői szenvedélye szerettette meg velem a numizmatikát. Gyerekkorom óta érdekel a történelem, régész vagy történész szerettem volna lenni. Édesapám gyűjteményét szemlélve megismerkedtem a régi pénzekkel, azok történetével, történelmével és minden szépségével. Az új ismeretek hatására szereztem meg az ékszerbecsüs majd a numizmatikai becsüs képesítéseket.

Oldalunkat a numizmatika és a régi érmék, papírpénzek iránt érdeklődőknek hoztuk létre. A numizmatika és a régi pénzek gyűjtése egyre nagyobb teret nyer napjainkban. Tapasztalataink alapján nem csak a gyűjtés és a befektetés, hanem a darabok története is egyre jobban érdekli a numizmatikával foglalkozókat. Weboldalunkon nem csak a megvásárolható aranypénzeket, ezüstpénzeket és bankjegyeket tekintheti meg az érdeklődő, hanem a régi pénzek történetével is találkozhat. Hazánkban és külföldön a numizmatika, az érték megőrzése illetve az érték növekedése szempontjait tekintve egyre jobban kerül előtérbe a hagyományos és az egyéb banki befektetésekkel szemben.

Cégünk rendelkezik a Magyar Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézet engedélyével, valamin tagja a Magyar Érmegyűjtők Egyesületének.

Érme és papírpénz kínálatunk folyamatosan bővül és változik. Érdemes többször ellátogatnia weboldalunkra és webáruházunkra, mivel igyekszünk friss információkról és numizmatikai érdekességekről beszámolni Önöknek.